Voorzitter: Arjen van Geuns

In het jaar 2000 kochten mijn vrouw en ik ons huis in de Provence, om precies te zijn Aups. Zo’n kleine drie jaar later verhuisden we vanuit Singapore naar Frankrijk voor een voor mij laatste positie,  voordat ik  het met pensioen zou gaan.

 We kregen en namen graag de kans om daarna nog vier jaar te werken en wonen in Indonesie, Jakarta. Ik in mijn oude tak van sport de petrochemische industrie en mijn vrouw in vele projecten met rond voornamelijk straatkinderen. Maar in 2012 keerden we toch definitief terug in Aups. Met het wonen hier, in zo’n mooie streek en met meestal prachtig weer, werd een al lang bestaande wens vervuld.

 Na een paar jaar lid te zijn geweest van de ANM, zei ik ja op het verzoek voorzitter te worden. En via die activiteit kwam ik in contact met de Fanf, waarvoor ik met plezier extra tijd beschikbaar maak. Zo kan ik wat bijdragen aan de gezelligheid voor velen in de Midi, en ook de belangenbehartiging van de Nederlanders in Frankrijk.