Bestuur

Arjen van Geuns
Vicevoorzitter

Arjen van GeunsIn het jaar 2000 kochten mijn vrouw en ik ons huis in de Provence, om precies te zijn in Aups. Zo’n kleine drie jaar later verhuisden we vanuit Singapore naar Frankrijk voor een voor mij laatste positie voordat ik met pensioen zou gaan.

We kregen en namen graag de kans om daarna nog vier jaar te werken en wonen in Indonesië, Jakarta. Ik in mijn oude tak van sport de petrochemische industrie en mijn vrouw in vele projecten met rond voornamelijk straatkinderen. Maar in 2012 keerden we toch definitief terug in Aups. Met het wonen hier, in zo’n mooie streek en met meestal prachtig weer, werd een al lang bestaande wens vervuld.

Na een paar jaar lid te zijn geweest van de ANM, zei ik ja op het verzoek voorzitter te worden. Via die activiteit kwam ik in contact met de FANF, waarvoor ik met plezier extra tijd beschikbaar maak. Zo kan ik naast genieten van de gezelligheid in de Midi, ook bijdragen aan de belangenbehartiging van de Nederlanders in Frankrijk.

Print Friendly, PDF & Email